Тренінг для заступників директорів з навчально-виховної роботи «Від бажання до мети: цілеспрямованість як маркер успішності»

21.01.2020 р. на базі Миколаївського науково-методичного центру в рамках модуля «Секрети успішної особистості» відбувся змістовний та цікавий тренінг для заступників директорів з навчально-виховної роботи «Від бажання до мети: цілеспрямованість як маркер успішності» під головуванням заступника директора науково-методичного центру Деркач Г. І. та за участі наукового керівника інституту психології ім. Г.С.Костюка Дроботун Олени Сергіївни.

Вміння формулювати мету та досягати її – це ключова компетентність сучасного менеджера освіти та вимога роботи в умовах реалізації завдань Нової української школи. Учасники тренінгу прослухали цікаву лекцію про  важливість цілепокладання, спрямованого на реалізацію педагогом себе як успішної особистості. Ганна Іллівна наголосила на тому, що вміння ставити перед собою мету та досягати її – це важлива складова саморозвитку особистості.

Практичну частину тренінгу провела Дроботун О.С., яка ознайомила учасників із технологією SMART, провела практичне заняття, в ході якого учасники заходу мали можливість краще пізнати себе, визначити  професійні й особистісні цілі та завдання, пріоритети, отримали знання в галузі психології.

Тренінг пройшов змістовно, динамічно, в доброзичливій атмосфері. Учасники відчули піднесення, впевненість у власних силах і натхнення працювати  на користь дітям. Чекаємо наступних зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *