Презентація нових книг миколаївських письменниць

22 січня 2020 року, в рамках краєзнавчих зустрічей, в приміщенні науково-педагогічної бібліотеки міста відбулася презентація нових книг миколаївських письменниць Лії Щеглової «Мрія метелика» та Інни Моісєєвої «Смак бунни».

Ці авторки вже сьогодні займають свою, особисту нішу в безмежному просторі прози, а саме в жанрі жіночого роману. Родзинкою заходу стали буктлейлери на презентовані твори, з яких шкільні бібліотекарі дізналися про сюжет, головних героїв та про особливі моменти книг.

Інна Моісєєва за освітою – філолог, за професією – журналіст телебачення. Її нова книга «Смак бунни» про каву, подорожі, любов, розлучення.

Книга «Мрія метелика»  Лії Щеглової здобула перемогу в конкурсі Сучасна Попелюшка і в 2019 році вийшла друком у видавництві «Клуб сімейного дозвілля». До речі свої твори вона викладає на літературній платформі Litnet, цим самим надає змогу читачам ознайомитися з ними та залишити відгуки.

У ході спілкування з письменницями шкільні бібліотекарі дізналися багато цікавого про них, їх плани на майбутнє та придбали книги з автографами. 

На заході також було презентовано книгу миколаївського краєзнавця   Володимира Щукіна «Наш земляк Ребе Менахем Мендл Шнеєрсон», в честь якого названо одну з вулиць міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *