“Креативні методи співпраці бібліотекарів закладів освіти та вчителів як засіб розвитку компетентності учня”

Захопити дитину читанням – завдання непросте. Масова робота – один із шляхів досягнення цієї мети бібліотекою.  Запорукою успіху  є постійний пошук нових, ефективних форм і методів роботи з читачами.

Саме це стало основною темою засідання методичного об’єднання шкільних бібліотекарів Центрального району «Креативні методи співпраці шкільного бібліотекаря, класного керівника та вчителів-предметників як засіб розвитку компетентності учня», яке відбулося на базі шкільної бібліотеки Першої української гімназії ім. М. Аркаса.

Цікавий досвід роботи, у формі презентацій та наочного матеріалу, представили шкільні бібліотекарі: Кубаренко О.О. (ЗОШ №12), Лянна О.В. (ЗОШ №24), Очеретяна О.М. (ММК ім. В.Д. Чайки), Лемба І.В. (ЗОШ №15). Мова йшла про нові нестандартні форми діяльності та співпраці для популяризації книги та читання, створення сучасного комфортного бібліотечного середовища.

У ході заходу також обговорювалися питання інформаційного забезпечення шкільної бібліотеки, а саме періодичними виданнями, залучення учнів та педагогів до проведення заходів, співпраця з бібліотеками інших відомств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *