Привітання Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича з Днем учителя

Шановні працівники освіти!

Вітаю вас із професійним святом – Днем учителя!

У сучасному світі якісна освіта є ключовою умовою для ефективного розвитку суспільства. Воістину велика справа, якою ви займаєтеся, має величезну значимість для процвітання нашої держави, для нашого з вами майбутнього. І вже сьогодні очевидно, що це майбутнє дасть безліч приводів для гордості: наші школярі і студенти перемагають в олімпіадах, конкурсах, змаганнях, беруть активну участь у суспільному житті.

Бути педагогом – це покликання, це доля. В усі часи ви є хранителями знань, культури і вищих духовних цінностей. Тільки людина з тонкою душею, гарячим серцем і величезним багажем знань може донести до юних умів найважливіше, значуще, потрібне, допомагаючи добрим словом, мудрою порадою, вибором життєвого шляху.

Шановні педагоги! Переконаний, що неоціненний досвід, відданість своїй справі, дозволять вам і надалі вирішувати серйозні професійні завдання. Висловлюю вам глибоку вдячність за самовіддане служіння високим ідеалам просвітництва. Упевнений, що кожного дня ваша діяльність буде спрямована на зміцнення престижу професії, розвиток освіти.

Нехай цей святковий день принесе вам масу позитивних емоцій, теплі привітання та побажання від ваших учнів. Міцного вам здоров’я, оптимізму, творчих успіхів і благополуччя!

З повагою

міський голова                                                                                                              Олександр Сєнкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *