Освітянська спільнота Миколаївщини вітає із присвоєнням почесного звання

Освітянська спільнота Миколаївщини вітає із присвоєнням почесного звання – «Заслужений вчитель України» Горбунова Сергія Вікторовича,  учителя Миколаївського ліцею імені професора Александрова, та  Крисинську Ірину Володимирівну, учительку Миколаївського ліцею № 38 імені В.Д.Чайки, з нагородженням орденом княгині Ольги.

Пишаємося кращими педагогами Миколаєва, які зміцнюють освітянську спільноту, підвищують престиж професії вчителя, формують позитивний імідж української освіти як всередині країни, так і за її межами!

Дорогі колеги! Це високе визнання Вашої невтомної праці, відданості та професіоналізму підкреслює важливість щоденної кропіткої вчительської роботи та сприяє зміцненню духу й надії серед колег-однодумців.

Щоденна праця вчителя є неоціненною для майбутнього нашої країни. Ви виховуєте у своїх учнів патріотизм, любов до рідної землі та національну гордість, формуєте світогляд. Завдяки Вашій наполегливості та творчому підходу, учні здобувають якісну освіту та можливість реалізувати свій потенціал. Ви є прикладом для наслідування для багатьох освітян.

Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії, натхнення та нових професійних досягнень! Нехай Ваша праця завжди буде високо оцінена, а кожен день приносить радість і задоволення від улюбленої справи. Нехай Ваш педагогічний досвід і надалі буде прикладом для молодих поколінь учителів!

З повагою колектив ЦПРПП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *