Про навчальні посібники з аудіосупроводом для учнів та педагогічних працівників 

ТОВ “ФАСТАР КІДС”

Код ЄДРПОУ 45311971

01042, Україна, місто Київ, вулиця Маккейна Джона, будинок, 16, офіс, 4


Департаменти та управлінням освіти, заклади загальнох середньої освіти

Про навчальні посібники з аудіосупроводом для учнів та педагогічних працівників 

Шановні Колеги!

Видавництво «Фастар Кідс» засвідчує свою повагу та звертається до Вас і пропонує ознайомитися з інноваційними електронними навчальними посібниками з аудіосупроводом, які рекомендовані для використання для організації освітнього процесу. 

В сучасних умовах саме цифрові технології дають змогу не зупиняти навчання, а безпечно продовжувати у форматі дистанційного навчання. Кабінетом Міністрів України у 2021 році схвалено Концепцію розвитку цифрових компетентностей до 2025 року, тому цифрова грамотність стає пріоритетом. 

Уряд України затвердив розпорядження від 13.09.2024р  “Про розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти “Нова українська школа” у 2024 році”, у тому числі на засоби навчання, на навчальні матеріали, на підручники й посібники для школярів, на навчальну та навчально-методичну літературу, зокрема її електронних версій та з аудіосупроводом для учнів та педагогічних працівників пілотних закладів освіти.

Також, сьогодні в Україні впевнено набирає обертів розвиток STEM-освіти. Про це свідчить ухвалення урядом низки нормативно-правових документів, які забезпечують ефективність діяльності STEM-освіти: розпорядження Кабінету Міністрів України від 5 серпня 2020 р. № 960-р схвалено «Концепцію розвитку природничо-математичної освіти (STEM-освіти)», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13 січня 2021 р. № 131-р затверджено «План заходів щодо реалізації Концепції розвитку STEM-освіти до 2027 року» та затверджено наказом Міністерства освіти і науки від 29.04.2020 № 574 «Типовий перелік засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів і STEM-лабораторій».

Сьогоденні реалії держави — підготувати молодь до викликів сучасного світу, який стрімко змінюється, розвивати в них критичне мислення, вміння адаптуватися. Приділяти особливу увагу розвитку громадянської свідомості та системи цінностей, які допоможуть молодому поколінню стати відповідальними членами суспільства. 

Тому, з 1 вересня 2024 року старшокласники будуть вивчати навчальний предмет «Захист України» за оновленою програмою. У травні місяці затверджено Типовий перелік засобів навчання та обладнання для забезпечення викладання предмета «Захист України» (наказ Міністерства освіти і науки України від 10.05.2024 № 659).

Використання інноваційних навчальних посібників з аудіосупроводом у закладах загальної середньої освіти стає все більш поширеним явищем

Перевагами інноваційних електроних навчальних посібників з аудіосупроводом є: 

  • Активне залучення здобувачів освіти до навчального процесу, що сприяє більшому зацікавленню і мотивації учнів. Навчальні посібники  з звуковим супроводом допоможуть сформувати в здобувачів освіти інтерес до природничих наук і сприятиме кращому розумінню природних процесів та особливостей. 
  • Доступу до інноваційних навчальних посібників.  

Програмне забезпечення FastAR kids Edu – ефективний інструмент для демонстрації моделей і анімацій з навчальних посібників, яке Рекомендоване МОН України для використання в освітньому процесі для закладів загальної середньої освіти. Навчальні відео та анімація  в  посібнику відтворюються за допомогою технології доповненої реальності, що супроводжується  озвучкою навчального контенту. 

Додаток FastAR kids Edu завантажується безкоштовно з маркетплейсів Play Market  або App Store відповідно до операційних системи гаджету, а також  доступний для двох платформ: iOS та Android. Додаток безкоштовно скачується за посиланнями, який вказаний в інструкції, що є невід’ємною частиною посібника та ознайомлюються з цікавим навчальним контентом. Додатки працюють як в портретній орієнтації так і в альбомній та доступні для мультимедійних комплексів, смартфонів, та планшетів. 

  • Інтерактивні навчальні посібники пропонують цікавий навчальний контент, широкий вибір інтерактивних завдань, вправ та інструментів, що допомагають розширювати знання та навички здобувачів освіти. Зміст посібників враховує індивідуальні потреби здобувачів освіти. Використання яких дозволить ефективно організовувати освітній процес в закладах загальної середньої освіти.

Усі навчальні посібники Схвалені для використання у закладах загальної середньої освіти,а також для дітей з особливими освітніми потребами:

– електронний ігровий посібник (дидактичні матеріали для початкової школи) «АВС/Ant’s adventures»;

– програмне забезпечення FastAR Kids edu  з технологією Multi-touch;

– електронний освітній ресурс (електронні дидактичні демонстраційні матеріали) «Анімаційна студія»  з програмним забезпеченням FastAR Kids Animation;

– електронний освітній ресурс (електронні дидактичні демонстраційні матеріали) «Жива книга» (програмне забезпечення FastAR Kids);

– електронний освітній ресурс (електронні дидактичні демонстраційні матеріали) «Жива жестова абетка» (програмне забезпечення FastAR Kids));

– електронний освітній ресурс (електронні дидактичні демонстраційні матеріали) «Жива звукова абетка» (програмне забезпечення FastAR Kids))

Новинки:

– електронний навчальний посібник «Екологія. Усе пов’язано з усім» (автор О. Ю. Казанська);

– електронний навчальний посібник «Магічна хімія» (автор О. Казанська, І. Крамаренко);

– електронний навчальний посібник «Перша домедична допомога в умовах бою» (автор О. Казанська, І. Крамаренко);

– електронний навчальний посібник «Тварини України» (автор О.Ю. Казанська, Н.А. Пустовіт); 

– електронний навчальний посібник «Тіло людини» (автор Г.Й. Коваль); 

– електронна навчальна енциклопедія «Тварини світу» (автор М.М. Малюга) ; 

– електронний навчальний посібник «Динозаври» (автор О.Ю. Казанська);

– електронний навчальний посібник «Я досліджую Всесвіт» (автор О.Ю.      Казанська);

– електронний навчальний посібник «Наш дім-планета Земля» (автор О.Ю. Казанська);

– електронний навчальний комплект «СТЕМ 6 клас» (посібник для вчителя+стем-картки (автор О.Ю. Казанська, В.А. Нідзієва, Н.С. Цорінова, О.В. Галегова).

Будемо раді співпрацювати з Вами. 

Директор

Видавництво “ФастарКідс” Ольга Казанська

Наші контакти:

Email: [email protected]

Сайт: www.fastarkids.com.ua

Тел: +38 068 530 59 27

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *