Відбулася захоплююча онлайн-зустріч учителів географії

24 вересня 2024 року в рамках спільного проєкту ЦПРПП міст Миколаєва та Конотопа «Цифрові компетентності педагога» відбулася захоплююча онлайн-зустріч учителів географії на тему: “Інноваційні засоби забезпечення занять на іЗЗі та методична підтримка викладання географії: інструменти для ефективного уроку”.

Наталка Середа, методистка видавництва «Ранок» детально розповіла про можливості платформи іЗЗі. Це інструмент, який значно полегшує роботу вчителя, надаючи йому широкий спектр методичної підтримки: від діагностичних тестів та інтерактивних завдань до готових конспектів уроків і навчальних фільмів. Учні, у свою чергу, отримують доступ до яскравого та зручного контенту, який мотивує їх до навчання і забезпечує швидкий зворотний зв’язок, що є надзвичайно важливим у сучасних умовах.

Присутні вчителі мали можливість побачити, як платформа іЗЗі робить уроки сучасними, інтерактивними та компетентнісно-орієнтованими, поєднуючи теоретичні знання з практичними завданнями. Такі інструменти дозволяють перетворити навчання на цікаву подорож та сприяють ефективному засвоєнню знань.

Щиро дякуємо Наталці Середі за корисну та важливу й цікаву зустріч!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *