Міжнародний освітній проєкт «ABC polskiej klasy – vademecum nauczyciela» 2024

Шановні освітяни!

Представляємо Вам освітній проєкт «ABC polskiej klasy – vademecum nauczyciela». Цей проєкт спрямований на вдосконалення викладання польської мови в українських школах.

Проєкт (укр. «АБЕТКА ПОЛЬСЬКОГО КЛАСУ – Академія вчителя») створений для того, щоб надати вчителям польської мови сучасні методичні ресурси та інструменти, які сприятимуть ефективному навчальному процесу. В проєкті будуть застосовані практичні поради, новітні методики викладання, а також матеріали, що допоможуть вчителям у щоденній роботі з учнями.

Запрошуємо Вас ознайомитися з цією ініціативою та просимо посприяти у розповсюдженні матеріалів серед закладів загальної середньої освіти України. Ми впевнені, що Ваше сприяння у впровадженні цього проєкту не лише позитивно вплине на якість викладання польської мови, але й зміцнить зв’язки з польськими колегами, розширюючи міжнародну співпрацю між Україною та Польщею.

Навчання передбачає 30 годин дидактичних онлайн-занять (30 x 45 хвилин) з сучасної польської мови з елементами мовної культури та 10 годин методичних семінарів і консультацій.

Кожен учасник отримає навчальні матеріали та сертифікат, що підтверджує участь у навчанні.

Умовою участі у програмі є знання польської мови щонайменше на рівні B1/B2 за шкалою ESOKJ, а також робота в українській школі в якості вчителя польської мови. Гарантуємо цікаві та захоплюючі заняття з професійними й досвідченими викладачами та тренерами.

Заявка приймається до 30 вересня 2024, реєстрація знаходиться за лінком https://forms.gle/bxD8eqaSrykxJ5RQ7 

Деталі проєкту та роздаткові матеріали знаходяться у вкладених файлах та за лінком: Opis projektu 

Якщо у вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся.

Z wyrazami szacunku,

Anastazja Wachowska
Koordynator Projektów

 

Fundacja Wolność i Demokracja
ul. Zakopiańska 15
03-934 Warszawa
Tel: + 48 22 628 85 05
 
 
 
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *