Вітання із завершенням 2023/2024 навчального року

Шановні колеги, учні, батьки!
Щиро вітаю зі святом Останнього дзвоника!

Цей навчальний рік був для всіх нас різним: для когось він став життєвим уроком, наповненим новими відкриттями та важливими подіями, для інших – черговою порцією знань, умінь, навичок. Але попри складні обставини ми впоралися з усіма проблемами та труднощами дистанційного навчання і навіть багато чому навчилися у цьому процесі.

Дорогі випускники! У цей день шкільний дзвінок пролунає для Вас востаннє і покличе в нове самостійне доросле життя, де попереду вибір професійного шляху, прийняття важливих і відповідальних рішень. Вірю, що вступите на цей шлях достойно. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна. Нехай знання, отримані в школі, неодмінно будуть запорукою вагомих здобутків, допоможуть Вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності.

Учням молодших та середніх класів бажаю гарно і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. 

Шановні колеги, на початку навчального року нам завжди здається, що він триватиме довго-довго. А потім і незчуєшся, як шкільний дзвоник вже сповіщає про його завершення. І нас на хвильку сповнює гордість від відчуття гарно зробленої роботи, а потім – легкий смуток від усвідомлення швидкоплинності часу.  Честь і повага Вам за знання та вміння, які Ви передаєте своїм вихованцям, за терпіння і такт, небайдужість і мудрість. 

Традиційно хвилюючі почуття переповнюють сьогодні батьків випускників, чиї діти стартують у незвідане самостійне життя. Попереду – великі перспективи практичної реалізації набутих знань, опанування обраного фаху. В цей нелегкий час, шановні батьки, будьте міцною підтримкою та надійним фундаментом для своїх дітей.

Навчальний рік закінчився, поступившись місцем новим можливостям. Нехай час відпочинку і перезавантаження не пройде даремно, а поверне всіх здоровими, готовими до нового старту 2024/2025 навчального року.

 Зичу всім мирного неба над головою та рідної землі під ногами!  

З повагою в.о. директора ЦПРПП
Ганна ДЕРКАЧ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *