Тренінг «Психологічна допомога в умовах військових дій для освітян»

14.05.2024 дводенну тренінгову програму «Психологічна допомога в умовах військових дій для освітян» завершила група вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти міста. З учасниками говорили про самодостатність, внутрішні та зовнішні ресурси. На занятті вчителі опрацювали техніки релаксації та заспокоєння. Отримали рекомендації та поради психолога Н. Мавродій для використання щодо покращення свого емоційного стану.

Таких зустрічей для професійних спільнот вчителів протягом лютого-травня 2024 року в рамках співпраці ЦПРПП з Центром психічного здоров’я консультантом Гоберлас Н. на базі Будинку вчителя організовано 12 (6 груп педагогів: вчителі фізичного виховання, історії, української мови, математики, початкових класів, бібліотекарі, соціальні педагоги й психологи пройшли дводенну тренінгову програму щодо покращення свого ментального здоров’я). По закінченню навчання 85 педагогічних працівників отримали сертифікати.

Піклуємося про кожного та кожну! Вчителі важливі!

Дякуємо за співпрацю Центру психічного здоров’я, особисто психологу Н. Мавродій за проведені зустрічі.

Попереду кінець навчального року, тож успішного нам його завершення! І до зустрічей у новому навчальному році! Бережіть себе та близьких!

Консультант ЦПРПП
Наталя Гоберлас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *