Відбулася творча зустріч педагогів-організаторів у творчій майстерні: «Ці багатоманітні світи України – Європи»

7 травня 2024 року в переддень Дня Європи відбулася творча зустріч педагогів-організаторів у творчій майстерні: «Ці багатоманітні світи України – Європи» у рамках реалізації міського проєкту «В Європу з Україною в серці». Учасники, об’єднавшись у групи: «Україна», «Європа», «Творчість», розфарбували «гігантські» розмальовки карт України та Європи, виготовляли поробки з українською символікою, складали українсько-європейський пазл. Творча майстерня була сповнена атмосферою єднання, щирої радості, креативності.

Після завершення справи, учасники презентували свої роботи, розказавши, що спільного між нашими світами, які вони багаті на культурні цінності, традиції, пам’ятки архітектури. Зробивши висновки, що треба вивчати рідну Україну, читати, подорожувати, дізнаватися про неї більше.

Також був проведений аукціон, предметами, які виставили в лоти, були поробки, зроблені групою «Творчість». Отримані кошти перерахували на освітянський дрон для вчителя фізичної культури МГ 23 Максима Заверюхи.

І наприкінці, усі учасники отримали керамічні вироби «з Україною в серці», які для нас виготовила миколаївська майстриня Олена Поліщук!

Спільними справи, ми єднаємося, ми йдемо в Європу з Україною в серці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *