Марафон освітніх практик

23  квітня о 13.00. в режимі онлайн продовжився Марафон освітніх практик, до якого долучилися понад 80 керівників закладів освіти та заступників з навчально-виховної роботи.

Модератор заходу в.о. директора ЦПРПП Ганна Деркач запропонувала присутнім ознайомитися  з досвідом роботи колег з актуальних питань:

  • гімназії №27 «Інтердисциплінарне навчання як інструмент розвитку сильних сторін здобувачів освіти в умовах сьогодення»;  
  • гімназії №26 «Реалізація концепції STEM-освіти в умовах навчання онлайн»;
  • гімназії №15 «Забезпечення партнерства між усіма учасниками освітнього процесу засобами діджиталізації»,
  • ліцею №9 «Роль учнівського самоврядування у створенні дієвого освітнього середовища в умовах воєнного стану».

Ганна Іллівна супроводжувала презентацію кожної практики, зазначаючи її конструктивність і оптимальність.

Учасникам зібрання був презентований останній IV випуск унікальної інформаційної збірки «Освіта в умовах воєнного стану: реалії, виклики, досвід, здобутки», який укладено за результатами вивчення досвіду роботи педагогічних колективів ліцеїв №9, 41, гімназій №20, 33, 36 з різноманітних аспектів. Усього в збірці висвітлено кращі освітні практики 31 закладу, 17 з них презентовані на марафоні з вересня по квітень поточного навчального року.

Присутні висловили слова щирої вдячності Ганні Деркач та Ірині Романіченко за співпрацю й мотивацію до конструктивної взаємодії під час укладання матеріалів для збірки та корисні поради щодо підготовки до презентації практик на марафоні.

Відгуки учасників:

«…кожна із 17 презентованих на марафоні освітніх практик цікава та змістовна, заслуговує детальнішого ознайомлення та впровадження в практику роботи…»;

 «…марафон освітніх практик сприяє пошуку нових підходів до організації освітнього процесу задля підвищення його якості. Дякуємо організаторам…»;

«… марафон просто супер! надає  ресурсну підтримку та позитивні емоції, вселяє віру в себе, освіту Миколаєва…»;

«…дякуємо ЦПРПП за те, що бачите родзинки в роботі кожного закладу, надихаєте на творчу працю. Разом ми сила! Гідно тримаємо освітній фронт!..».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *