Психологічний тренінг для випускників – 2024 «Сам собі психолог»

22 квітня о 16.00 за ініціативи ЦПРПП в режимі онлайн відбувся психологічний тренінг для випускників-2024 «Сам собі психолог» з метою психологічного налаштування випускників закладів освіти на успішне складання НМТ – 2024 за участі кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології МКУ ім. П.Орлика Бабаян Ю.О. 

В.о. директора ЦПРПП Ганна Деркач акцентувала увагу присутніх на актуальності обраної теми.  За пропозицією Юлії Олександрівни, учасники тренінгу ознайомилися з прийомами психологічної стабілізації, виконали різноманітні практики. Також п. Юлія зосередила увагу здобувачів освіти на важливості організаційної підготовки до НМТ.

Присутні відзначили актуальність проведеного заходу, його практичну спрямованість; висловили слова щирої вдячності Ганні Деркач та Юлії Бабаян  за співпрацю й мотивацію до конструктивної взаємодії. 

Відгуки учасників зібрання:

«…як майбутній абітурієнт вважаю, що відпрацьовані практики є корисними для психологічної стабілізації під час підготовки та проходження НМТ»;

 «…комунікація була комфортною та сприятливою для відвертого спілкування».

Ганна Іллівна побажала випускникам успішного складання НМТ-2024 та запропонувала 23.04.2024 о 18.00 приєднатися до онлайн-тренінгу з написання мотиваційного листа, який проводять фахівці НУК ім. адмірала Макарова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *