Відбулася онлайн-консультація «Професійний розвиток шкільного бібліотекаря в умовах цифровізації освіти»

З метою організації безперервного удосконалення фахової майстерності та підвищення професійної компетентності бібліотечних працівників закладів освіти міста, 17 квітня 2024 року відбулася онлайн-консультація «Професійний розвиток шкільного бібліотекаря в умовах цифровізації освіти».

Консультант ЦПРПП Пономаренко Світлана Євгенівна ознайомила учасників із особливостями професійного розвитку бібліотекаря закладу освіти, розкрила питання шляхів та методів підвищення фахового рівня, окреслила алгоритм проходження підвищення кваліфікації. За допомогою презентаційних матеріалів надала учасникам заходу інформацію про нормативну базу та супровід підвищення кваліфікації бібліотечних працівників; поради, як вибрати курси підвищення кваліфікації, ознайомила з освітніми платформами, які допоможуть використовувати цифрові технології в роботі, навчанні, для професійного та особистісного розвитку. 

Під час зустрічі бібліотекарі отримали корисну та змістовну інформацію, що, безперечно, сприятиме їх професійному розвитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *