Про проведення фестивалю учнівських і студентських проєктів з хімії у 2024 навчальному році

Відповідно до листа ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» від 05 квітня 2024 року № 21/08-559 «Про проведення фестивалю учнівських і студентських проєктів з хімії», з метою виявлення, підтримки та розвитку творчого потенціалу молоді, обдарованої в галузі хімії, розвитку здібностей і логічного мислення учнів та студентів, активізації творчої діяльності вчителів, популяризації оригінальних хімічних ідей і методів навчання хімії 26 квітня 2024 року ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з Полтавським національним педагогічним університетом ім. В.  Г.  Короленка проводитиметься фестиваль учнівських і студентських проєктів з хімії за напрямом «Ужиткова хімія».

Запрошуються учасники, які надіслали розроблені проєкти до 09 квітня 2024 року (лист МОІППО від 06 лютого 2024 року № 120/15-32 «Про проведення фестивалю учнівських і студентських проєктів з хімії у 2024 навчальному році»).

Покликання надсилатиметься на електронні скриньки, указані під час реєстрації. 

Початок роботи о 13.00.

Просимо поширити інформацію серед зареєстрованих учасників і керівників проєктів, а також сприяти їх участі.


Додаток

Інформація щодо участі у фестивалі учнівських і студентських проєктів з хімії

З метою організації максимально безпечної та продуктивної зустрічі оргкомітет пропонує ознайомитися з правилами:

  • для приєднання до конференції необхідно скористатися ідентифікатором, отриманим на ел. скриньку, зазначену в ході реєстрації;
  • перед входом переконайтеся, що ім’я в зумі відповідає вказаному під час реєстрації;
  • незареєстровані особи або аноніми не допускатимуться до заходу.

У разі виникнення технічних проблем потрібно звернутися до організаторів за допомогою приватного повідомлення в чаті «Зум» або на ел. скриньку: [email protected].

Зберігайте ідентифікатор у секреті, не діліться ним з іншими особами.

У зв’язку з можливими повітряними тривогами, задля збереження життя та здоров’я просимо заздалегідь подбати про безпечне місце перебування.

Презентація та активна участь

Камера має бути ввімкненою протягом фестивалю для створення сприятливої атмосфери.

Під час презентації необхідно:

  • сформулювати, у чому полягає основна ідея, проблема, задум проєкту;
  • указати причини, що спонукали учнів / студентів до роботи над проєктом: аргументація, мотивація (нам було цікаво…; у нас виникла потреба в…; мені захотілося дізнатися про…; те, що ми задумали, має важливе значення для…);
  • тривалість презентації – до 5 хв.

Ставте запитання, долучайтеся до обговорень і виражайте свою думку, оскільки ваш внесок є важливим!

Отримання сертифікатів

Для отримання сертифікату потрібно презентувати власний проєкт або представити результати проєктної діяльності у вигляді стендової доповіді. Сертифікати надсилатимуться протягом місяця.

Учасники, які зареєструвалися та з об’єктивних причин не зможуть узяти участь у онлайн-заході, матимуть можливість представити результати проєктної діяльності в додатково анонсований час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *