Про проведення екологічної акції «Місто у парку»

Відповідно до листа Миколаївської обласної громадської організації «Об’єднання економістів» від 03 квітня 2024 року № 69 «Про проведення екологічної акції «Місто у парку», ініційованої журналом «Економіст», Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти запрошує заклади освіти долучитися до створення у 2024 році локальних зелених паркових зон у населених пунктах (містах, селищах, селах) через висадження самопророслих паростків дерев, традиційних для відповідної місцевості (далі – Акція).

Із метою організованого проведення Акції, надання інформації щодо термінів, особливостей висадки дерев і кущів у різні пори року 17 квітня 2024 року о 15.00 відбудеться онлайн-консультація для керівників закладів освіти, учителів біології та трудового навчання (технологій), керівників гуртків відповідного напряму.

Для участі в онлайн-консультації потрібно зареєструватися: https://forms.gle/TXCLbLn2YjHVNgKg9.

Покликання надсилатиметься до 12.00 на електронні скриньки, указані під час реєстрації.

Інформацію про участь закладу освіти в Акції просимо розміщувати на своїх ресурсах у фейсбуці з хештегом #Місто_у_парку. У публікації потрібно поставити відмітку сторінки МОІППО для поширення серед широкого загалу.

Контактна особа – Ірина Мироненко, старший викладач кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО, тел. (066) 794 38 59. 

Директор Василь ШУЛЯР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *