Розробка Чек-листа директора закладу освіти щодо алгоритму дій під час організації освітнього процесу в укритті

12 квітня 2024 року о 12.00 в режимі онлайн відбулося засідання робочої групи керівників закладів освіти по розробці Чек-листа директора закладу освіти щодо алгоритму дій під час організації освітнього процесу в укритті. 
До заходу приєдналися 14 керівників  (ЗО №19, 28, 32, 34, 36, 42, 45, 46, 47, 50, 52, 55, 56, ліцею ім. Александрова). 

В.о. директора ЦПРПП Ганна Деркач ознайомила учасників з планом роботи, детально проінформувала про основні аспекти, які пропонується колегіально опрацювати: створення освітнього середовища в укритті; організація освітнього процесу; активності для заспокоєння учнів; корисні ресурси для самоосвіти учнівства; забезпечення консалтингової підтримки вчителів; взаємодія з батьками; управлінська діяльність.

Члени робочої групи Олексій Ільїн, Зінаїда Моторна, Тетяна Лесіна, Наталія Гриньків, Людмила Кривоногова відзначили актуальність та важливість колективної роботи, оскільки розроблений Алгоритм дій під час організації освітнього процесу в укритті буде корисним для колег у разі переходу до змішаного навчання.
 
Керівникам закладів освіти надіслані для ознайомлення матеріали з досвіду роботи інших регіонів та запропоновано надіслати свої пропозиції до 22 квітня 2024 року, які будуть узагальнені Іриною Романіченко та презентовані на наступному засіданні групи. 

Робота триває….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *