Тренінг «Відновлення ресурсного стану керівника закладу освіти»

29 березня 2024 року о 10.00. в режимі онлайн для директорів закладів загальної середньої освіти відбувся тренінг «Відновлення ресурсного стану керівника закладу освіти».

Модератор заходу в.о. директора ЦПРПП Ганна Деркач зауважила щодо важливості збереження ментального здоров’я, повідомила про основну мету зустрічі, а саме: навчити учасників тренінгу, які протягом тривалого часу працюють у кризових умовах невизначеності,  долати негативні переживання та використовувати власну енергію для подальшої продуктивної життєдіяльності. 

Наталія Євдокимова, ректор Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика, доктор психологічних наук, професор запросила присутніх долучитися до виконання практик відновлення внутрішніх ресурсів, які розвивають уміння самозаспокоюватись, сприяють активізації особистісних ресурсних станів, методик нормалізації психоемоційного стану та здійснення психогімнастики. 

Учасники тренінгу із зацікавленням виконували різноманітні вправи щодо правильного дихання та управління власними ресурсами.

Спілкування було конструтивним, приємним, щирим і відвертим.

Відгуки керівників:

«Дякуємо організаторам тренінгу. Тематика актуальна, адже всі ми отримали психологічну травму різного ступеня інтенсивності. Запропоновані техніки, орієнтовані на стабілізацію та відновлення особистості, є особливо цінними для кожного з нас у сучасних умовах».

«Практичні вправи, проведені під час тренінгу, доречно застосовувати й у роботі з різними категоріями дітей, підлітків та дорослих із емоційними, когнітивними та поведінковими порушеннями. Це покращить настрій та психологічну стабільність, буде налаштовувати на позитивне сприйняття світу. Дякуємо».

«Сьогоднішня комунікація допомагає нам бути оптимістами навіть у надскладних ситуаціях сьогодення, вірити в себе, надихати інших». 

Ганна Іллівна висловила слова щирої вдячності партнерам Центру за співпрацю, побажала керівникам використовувати набуті знання у повсякденному житті з метою відновлення власних ресурсів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *