Участь у Проєкті-Фотовиставці “Втомлені, але нескорені…вчителі Миколаївської області”

Оголошення
Ми, Представництво в Україні Міжнародної неурядової організації Save the Children за підтримки DANIDA, пропонуємо вчителям міста Миколаєва та громад Миколаївської області взяти участь у Проєкті-Фотовиставці “Втомлені, але нескорені…вчителі Миколаївської області”. Проєкт покликаний привернути увагу до психосоціального стану вчителів Миколаївської області, які попри військові дії та окупацію не залишили свою роботу навчати та підтримувати дітей, а також показати їхню силу та незламність, як приклад для  інших колег, дітей та всіх громадян.

 
Ідея проведення фотовиставки — це ініціатива, яка допоможе  відобразити щоденні виклики та втомленість вчителя. Це може привернути увагу до психологічного стану педагогів, які працюють у важких умовах,  показати їх як професіоналів, які вкладають багато зусиль у навчання молодого покоління. Це може сприяти підтримці вчителів з боку громади та влади, допоможе змінити стереотипи про педагогів, показавши їх як сильних, відданих та важливих членів суспільства.

 
Надсилайте на пошту Експертки з освіти в надзвичайних ситуаціях Save the Children Лідії Василькової lidiia.vasylkova@savethechildren.org фотографії  на тему “Втомлені, але нескорені…вчителі Миколаївської області” до 12.04.2024 з коротким описом. Також важливо указати автора. Найкращі фотографії будуть представлені на виставці (наприкінці квітня), а учасники будуть запрошені на відкриття заходу, де для вчителів відбудеться тренінг на тему благополуччя та стійкості психосоціального стану через мистецтво. (Фотографії можуть бути на фоні зруйнованого навчального закладу, або там де ви зараз проводите уроки, фотографії з учнями,  фотографії з укриттів тощо).

 
Якщо у Вас не має фотографій і не має змоги зробити фотографію, але є ідея, звертайтеся до нас, ми спробуємо допомогти.

Чекаємо на зворотний зв’язок та вашу активну участь!
 
З повагою

Лідія Василькова
 
Lidiia Vasylkova |Education Coordinator| Central Area Office | Mykolaiv Office | Save the Children
 
Ryl’s’kyi Lane, 6, Kyiv, 02000, Ukraine, Dekabristiv Str. 23b, Mykolaiv, 54017, Ukraine 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *