Тренінг «Психологічна допомога в умовах військових дій для освітян»

Продовжуємо в рамках співпраці нашого Центру з Центром психічного здоров’я проводити заходи для надання психосоціальної підтримки педагогам міста, організовані консультантами ЦПРПП Н. Гоберлас та О. Алексєєвою.

 Сьогодні до дводенної тренінгової програми «Психологічна допомога в умовах військових дій для освітян» долучилася друга група  вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти.

В перший день тренінгу «З турботою про себе» говорили про розвиток емоційного самоусвідомлення та компетенцій. Педагоги ознайомилися, як спостерігати за перебігом емоцій, тілесних відчуттів, думок; навчалися ідентифікувати (розпізнавати, називати), аналізувати власні емоції, почуття та розуміти причини їх виникнення. Активно пройшла групова дискусія з теми та опрацювання практичних завдань в малих групах. Разом опановували навички самодопомоги, стресостійкості.

Також розглянуто оновлений груповий протокол для обробки будь-яких спогадів, які викликають неприємні почуття, емоції та переживання. 

Зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері. 

Дякуємо Центру психічного здоров’я за співпрацю, учасникам – за активність та зворотній зв’язок! Створюємо доступ до психологічної допомоги для кожного охочого педагога. Вчителі важливі! Піклуємося про кожного та кожну! 

Консультант ЦПРПП
Наталя Гоберлас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *