Міський психологічний дитячий фестиваль «Її величність гра»

12 квітня пройшов Міський психологічний дитячий фестиваль «Її величність гра», метою якого було привернути увагу учнів шкіл до інтелектуально – психологічних ігор, як до методу профілактики комп’ютерної залежності, формування комунікативної компетентності учнів; набуття умінь та навичок успішної взаємодії в команді; розвитку пізнавальних процесів, інтелекту, інтуїції, фантазії, творчих здібностей.
У фестивалі прийняли участь понад 130 учнів із 39 шкіл міста. Організували фестиваль методисти відділу практичної психології та соціальної роботи НМЦ Смирнова Н.М., Арюпіна С.В., Заворотченко Л.А.

Також до організації та проведення заходу долучились понад 50 учнів таких закладів: Миколаївська гімназія №4, керівник практичний психолог Арюпіна С.В.; Перша українська гімназія імені Миколи Аркаса, керівник практичний психолог Заворотченко Л.А.; Миколаївська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів мистецтв і прикладних ремесел експериментальний навчальний заклад всеукраїнського рівня «Академія дитячої творчості», керівник практичний психолог Галкович І.В., Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня №34, керівник практичний психолог Щербина Г.Г.; Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня № 48, керівник практичний психолог Дробишева М.В.; Класичний ліцей, керівник практичний психолог Козлова І. С.

Велику підтримку і неоціненну допомогу, в проведенні фестивалю, надала директор Миколаївської загальноосвітньої школи №31 Архіпова Аліна Євгенівна, практичний психолог Нетесова Катерина і весь педагогічний колектив школи. Вони не тільки надали приміщення, а й все організували на дуже високому рівні!

Емблему фестивалю також створила для цього заходу Архіпова Аліна Євгенівна, за що організатори фестивалю висловлюють їй величезну подяку!

Відкривали фестиваль учні театралізованою презентацією соціально – психологічних ігор та розповіддю про значення ігор у розвитку особистості, потім ці ж діти провели майстер класи для учасників фестивалю, наостанок пройшли дружні турніри між командами організаторами та нагородження !

Учні які проводили фестиваль отримали індивідуальні подяки за поширення досвіду проведення інтелектуально – психологічних ігор, за вагомий внесок в формування умінь та навичок успішної взаємодії в команді, за активність, креативність, ретельну підготовку та проведення міського психологічного учнівського фестивалю «Її величність Гра».

Під час фестивалю пройшли також майстер – класи для дорослих, їх проводили: практичний психолог Миколаївської загальноосвітньої школи №30 Ференс Н.В., соціальний педагог Миколаївської гімназії №2 Городищенко Т.Л, практичний психолог Морського ліцею Дрозд А., практичний психолог Миколаївської загальноосвітньої школи №14 Алексєєнко О. М. Допомогу в організаційних питаннях надала практичний психолог Миколаївської гімназії №2 Облетова Н.М.

Фестиваль пройшов в атмосфері зацікавленості, вмотивованості, захопленості, творчості, піднесеного настрою. За відгуками учасників фестивалю, він вдався «на Ура!», всі були в захваті і азарті.

Велика подяка всім хто долучився до організації та проведення Міського дитячого фестивалю «Її величність Гра»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *