STEMим з “Колоском”

11.04.19 під час проведення творчої лабораторії методист початкової освіти Слободянюк О.В за підтримки методиста НМЦ Шиліної С.Л. презентувала журнал «Колосок» — усеукраїнський науково-популярний природничий журнал для дітей та юнацтва, ознайомила педагогів з особливостями журналу та газети, зазначила, що для шкіл, які беруть участь у конкурсі, редакція здійснює передплату журналу. Архів журналів є у вільному доступі на офіційному сайті конкурсу «Колосок». Редакція журналу – ініціатор проведення Всеукраїнського Інтернет — конкурсу «Учитель року» за версією науково-популярного природничого журналу «Колосок».
Педагоги визначили, що використання матеріалів журналу сприяє застосуванню інтегрованого підходу при викладанні природничих дисциплін, популяризації наукових відомостей, формує належну культуру читачів. Матеріали журналу інтерактивні (відповідні сторінки журналу залучають читачів до індивідуальної та колективної пізнавальної, дослідної, творчої діяльності), що сприяє формуванню всіх компетентностей, передбачених Концепцією «Нова українська школа». Журнал є ресурсом для використання STEM-технології в освітньому процесі початкової школи.
Видання адресоване не лише дітям, а й дорослим — батькам, педагогам, які можуть використовувати його матеріали зі світоглядно-формувальною та навчально-розвивальною метою.
Всі вчителі отримали на згадку номер журналу “Колосок”, газетку “Колосочок”, презентаційні матеріали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *