Викладачі та студенти Національного університету кораблебудування взяли участь в Міському фестивалі «STEM-освіта Миколаєва-2019»

Викладачі та студенти Національного університету кораблебудування взяли участь в Міському фестивалі «STEM-освіта Миколаєва-2019». Зокрема, кафедра комп’ютеризованих систем управління разом з кафедрою екології і природоохоронних технологій показали не лише роботизовані системи (розроблені викладачами та студентами), а також як їх можна застосувати в збереженні довкілля. Продемонстрували станок для лазерного випалювання з автоматичним режимом керування (розроблений студентом НУК). Студенти-екологи разом з дітками та їх батьками вимірювали нітрати в овочах. Великою увагою користувалися і роботи кафедри електронних систем. Для показу своїх розробок були також залученні і діти-школяри гуртків робототехніки, які ведуть наші викладачі.
Наша (викладацька) найважливіша задача це зацікавити дітей наукою та навчанням та зберегти їх дитячий ентузіазм та світ пізнання в очах. Дякувати таким заходам це є можливим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *