Тренінг «Перша психологічна допомога»

З метою поповнення професійних кейсів інструментами для надання першої психологічної допомоги та відпрацювання навичок екстреного реагування в кризових ситуаціях 20.12.2023 консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників Гоберлас Н. та педагоги закладів освіти міста (Г№7, 16, 24, 26, 32, 50, 52; Л№ 51, 55, АДТ) взяли участь у тренінгу “Перша психологічна допомога”. Захід проводили тренери Міжнародного Медичного Корпусу.

Учасники під час практичних завдань відпрацювали навички реакції на кризові події, закріпили знання з надання першої психологічної допомоги, розглянули алгоритми дій в ситуаціях з власного досвіду, вправи з управління стресом та поради щодо піклування про себе у складні часи. Разом з корисними матеріалами для використання у подальшій роботі з педагогічними колективами, учасники отримали заряд енергії, комфортну атмосферу спілкування у колі однодумців.

Висловлюємо подяку тренерам Міжнародного Медичного Корпусу Ірині та Людмилі! Дякуємо учасникам за активність, творчу співпрацю, бажання навчатись та зворотній зв’язок! Корисно, емоційно, змістовно, класно!

Консультант Центру
Н.Гоберлас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *