Теоретично-практичний захід «Тримаємо фокус на ментальне здоров’я»

24.11.23 року для фахівців психологічної служби було проведено теоретично-практичний захід «Тримаємо фокус на ментальне здоров’я». У теоретичній частині розглянули питання: «Що таке ментальне здоров’я?», «Хто є ментально здоровою людиною», «Що таке ментальні проблеми і як зрозуміти, що вони є» тощо.

Практичну частину провела О. Алексєєнко (практичний психолог вищої категорії г. № 46). Учасники заходу ознайомились та виконали вправи, які допомогають  зберегти ментальне здоров’я: «Чарівний птах», «Коло довіри», «Врівноваження серця й розуму», точковий масаж тощо. Зустріч пройшла в теплій, позитивній атмосфері.

Відгук

Сьогодні 24 листопада 2023 року я відвідала практичне заняття «Тримаємо фокус на ментальне здоров’я». Заняття проводили  Н. Смирнова (консультант ЦПРПП) та О. Алексєєнко (практичний психолог г. № 46). Захід був наповнений не тільки корисною інформацією, але і практичною. Всі вправи націлені на покращення нашого ментального здоров’я, емоцій та почуттів. Ці техніки можна використовувати у роботі з усіма учасниками освітнього процесу. 

Діланян-Перун М.А., практичний психолог

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *