Підтримка освітніх заходів / World Vision – дедлайн подання

Шановне керівництво Департаменту освіти та науки

Понад 75 років міжнародна організація World Vision International відстоює права дітей та надає допомогу найвразливішому населенню країн, які цього потребують. World Vision International зареєструвала відокремлений підрозділ в Україні для надання гуманітарної допомоги населенню. Також ми працюємо з освітнім сектором, і зацікавлені в підтримці якісної освіти в сьогоднішніх складних умовах.

Час від часу ми отримуємо запити від Департаментів освіти та науки різних областей України про підтримку їхніх заходів. Проте, ми працюємо відповідно до правил та процедур організації та не можемо реагувати на такі запити в терміновому порядку. Для того щоб ми змогли якісно підтримати ваші заходи направлені на освіту для дітей ми просимо завчасно поділитися з нами актуальним планом заходів (семінарів, тренінгів, форумів, конкурсів і тд.) на 2023 – 2024 роки.

Інформацію просимо подати наступним чином:

  • назва;
  • суть заходу;
  • яку підтримку ви б хотіли з нашого  боку.

Ця інформація дасть можливість  зрозуміти нам наступне : 

  • які з ваших заходів відповідають  стратегіям нашої організації у сфері  освіти;
  • до яких заходів наша організація  може  долучитися;
  • запланувати витрати з нашого боку для  підтримки ваших заходів.

Будемо щиро раді нашій співпраці, адже  ціль у нас спільна – якісна освіта для  дітей України. 
Будемо вдячні, якщо ви надішлете цю  інформацію департаментам вашої  області, які безпосередньо  відповідають за організацію освітніх  активностей. 
Дякуємо усім, хто вже відгукнувся на  наш лист. Прохання для тих, хто хотів  подати інформацію щодо заходів –  зробити це до 17 листопада.

З повагою департамент освіти і науки Миколаївської обласної військової  адміністрації  (0512) 37 93 93, (0512) 37 93 20
З повагою НаталіяМАЗУР, головний спеціаліст відділу  управління персоналом  департаменту освіти і науки  Миколаївської обласної вiйськової  адміністрації  (0512) 37 93 20
Відділ дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації тел. (0512) 37 94 00

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *