Онлайн-зустріч з керівниками закладів освіти та заступниками директорів з НВР

24 жовтня відбулася онлайн-зустріч з керівниками закладів освіти та заступниками директорів з НВР, до якої приєдналася в.о. директора ЦПРПП Ярослава Стемковська.

Модератор заходу – заступник директора ЦПРПП Ганна Деркач, ознайомила учасників зустрічі з програмою: презентація досвіду роботи гімназій №44, 56; коментар до Примірного положення про змішаний формат організації освітнього процесу, розробленого робочою групою керівників ЗЗСО (ліцеї №8,19,34,58; гімназії №32,45,57) під головуванням консультанта ЦПРПП Ірини Романіченко.

Адміністрацією гімназії №44 (директорка Галина Харченко)  представлено досвід роботи з теми «Система управління освітньою діяльністю закладу в умовах онлайн-взаємодії учасників освітнього процесу». Учасники заходу в чаті зазначили актуальність проблеми та логічність і змістовність матеріалу.

Досить цікавим та корисним виявився досвід роботи гімназії №56 з теми «Розвиток професійної компетентності педагогів: управлінський аспект». Директорка Ольга Мазур  разом з психологинею Оксаню Журбенко акцентували увагу на  практичній спрямованості форм методичної онлайн-взаємодії через колективну розробку рекомендацій, алгоритмів діяльності, електронного путівника, порадника.

Зазначені питання розглянуті відповідно до запитів керівників закладів освіти за результатами моніторингового дослідження, проведеного ЦПРПП.

Наприкінці зустрічі Ганна Іллівна анонсувала ІІ випуск електронної збірки «Освіта в умовах воєнного стану: реалії, виклики, досвід, здобутки». Вона зазначила, що 16 закладів освіти подали заявки на презентацію досвіду педагогічних колективів, подякувала за плідну співпрацю та висловила готовність ЦПРПП у здійсненні консалтингового супроводу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *