Тренінги з розбудови потенціалу психічного здоров’я та психосоціальної підтримки

Шановні колеги!

ГО «Майстерня добра»  спільно з навчально-науковим інститутом післядипломної освіти ЧНУ імені Петра Могили за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) в рамках міжнародного проєкту «Надання послуг з психосоціальної підтримки в Миколаївській та Херсонській областях» проводить тренінги з розбудови потенціалу психічного здоров’я та психосоціальної підтримки для медичних, педагогічних та соціальних працівників.

Пропонуємо тематику тренінгів:

«Особливості комунікації з різними категоріями населення, що постраждали від війни (ветерани, члени їх сімей, ВПО, діти та молодь, особи, що зазнали фізичного чи психологічного травмування)»

 «Навички першої психологічної допомоги, їх застосування у роботі медичних, педагогічних та соціальних працівників» 

 «Управління стресом та розвиток резильєнтності»

 «Профілактика професійного вигорання та відновлення особистих ресурсів»

 Тренери проєкту: Олена Дроботун (практичний психолог, науковий кореспондент Інституту психології імені Г.С.Костюка, ст.викл. кафедри терапевтичних дисциплін ЧНУ імені Петра Могили); Людмила Опанасенко (практичний психолог, к.психол.н., завідувач навчально-методичного кабінету соціально-психологічної підтримки, професійного розвитку та сприяння працевлаштуванню ЧНУ імені Петра Могили).

Тренінги проводяться в офлайн, онлайн та у змішаному форматах. Участь у тренінгах є безкоштовною. Всі видатки, пов’язані з організацією і проведенням заходів, покриваються МОМ. За бажанням слухачі можуть безкоштовно отримати сертифікати. 

Термін реєстрації: до 29.10.23 (включно).

В.о. директора Ярослава СТЕМКОВСЬКА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *