Фестиваль “Моя STEM-ідея”

Шановні учасники обласного фестивалю «Моя STEM-ідея – 2023», кафедра ТМПМО та ІТ Миколаївського ОІППО чекає на відео ваших робіт, заявки та паспорти робіт на адресу [email protected] до 16 жовтня 2023 року, навіть якщо ви не встигли зареєструватися.
Дуже дякуємо тим, хто вже зареєструвався або надіслав роботи: Миколаївські гімназії №№ 15, 16, 29, 61 Миколаївської міської ради; Миколаївські ліцеї №№ 19, 42 Миколаївської міської ради, Миколаївський ліцей імені Миколи Аркаса Миколаївської міської ради, Олександрівський ліцей Горохівської сільської ради, Новомиколаївський ліцей Первомайської селищної ради, Веселинівський ліцей Веселинівської селищної ради, Пересадівський ліцеї Воскресенської селищної ради.
Інформація про умови участі у фестивалі та вимоги до виконання робіт визначено у наказі департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації від 03 березня 2023 року № 53 «Про проведення шостого обласного фестивалю «Моя STEM-ідея», який розміщено на сайті МОІППО (Р. «Педагогам і організаторам»-Олімпіади, конкурси, турніри).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *