ЗАПРОШУЄМО НА НОВУ ХВИЛЯ НАВЧАННЯ СЕЕН — ОБИРАЙТЕ СВІЙ ФОРМАТ

У часи, коли дітям (та й дорослим) потрібно вміти не лише розв’язувати задачі, а й підтримувати свою нервову систему і давати раду складним емоційним викликам, ми продовжуємо ділитися з українським вчительством програмою, яка допомагає розвивати м’які (соціально-емоційні) навички — соціально-емоційним та етичним навчанням (СЕЕН).

І ті освітяни, хто впроваджують СЕЕН уже не перший рік, і ті, хто лише почали це робити нещодавно, засвідчують: програма позитивно впливає на навчальні досягнення, поведінку, а також на емоційне здоров’я і благополуччя учнівства й учительства. Особливо ефективною СЕЕН виявилося в часи війни: навички стійкості, співпереживання, побудови взаємин, які воно допомагає розвивати, стали для учнівства і вчительства опорою в умовах постійних обстрілів, тривожних новин, втрат і непевності. 

Докладніше про СЕЕН в Україні: https://www.edcamp.ua/seelukraine.

Цього року до української когорти шкіл, які впроваджують СЕЕН, долучилися більше 100 закладів освіти з усієї країни. 3000+ освітян вже добре знайомі з інструментами СЕЕН і використовують їх у своїх класах.

Осінь 2023 відкриває можливості і для вас та вашої школи долучитися до впровадження СЕЕН. Познайомитися з програмою, зрозуміти її переваги для учнівства, вчительства і школи, освоїти основні інструменти СЕЕН та методологію викладання можна в різних форматах. Це і оновлені (тепер розширені) Онлайн-майстерки «Знайомство з СЕЕН», і більш глибокі триденні очні тренінги «Занурення в СЕЕН». Ми запрошуємо на навчання шкільних педагогів з усієї країни! Окреме навчання буде проходити для педагогів з Миколаївської та Харківської областей.

Щоби у всьому розібратися, запрошуємо вас на орієнтаційний вебінар, де наша СЕЕН-команда розкаже все детально. Вебінар відбудеться 06 жовтня о 17:30. Приходьте і приводьте колег!

Для участі у вебінарі потрібно зареєструватися до 13.00 05 жовтня у цій формі: https://forms.gle/AMDnDGWB11JRR5si9

Покликання на вхід ми надішлемо у відповідь на вашу реєстрацію.

Вебінар відбудеться в рамках проєкту «Покращення доступу до освіти для дітей та підлітків на деокупованих територіях Харківської та Миколаївської областей», що реалізується у партнерстві з Міжнародною організацією Plan International за фінансування Мадридської міської ради (Іспанія).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *