Тренінг від Асоціації саперів України «Мінна безпека школярів»

15 вересня 2023 року центром професійного розвитку педагогічних працівників спільно з Цифровим навчальним центром для вчителів в рамках проєкту, який реалізується представництвом міжнародної гуманітарної організації Save the Children в Україні за підтримки Japan platform, для педагогів міста організовано тренінг від Асоціації саперів України «Мінна безпека школярів».

Мета заходу: підвищення безпеки дітей шляхом ознайомлення педагогів  з різними видами загроз та відпрацювання навичок правильної поведінки у різних кризових ситуаціях.

Заняття провели сертифіковані інструктори у цікавій інтерактивній формі. В заході взяли учать вихователі, вихователі-методисти закладів дошкільної освіти, які працюють офлайн, та педагоги закладів загальної середньої освіти за бажанням.

По закінченню тренінга учасники отримали на заклади освіти цікаву освітню гру для дітей та дорослих «Мінна небезпека». Гра навчає навичкам виживання в екстремальних умовах та стане у нагоді педагогам при проведенні просвітницької роботи з учасниками освітнього процесу.

Консультант ЦПРПП Наталя Гоберлас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *