STEM відгук ЗОШ №7

4 квітня у Центральній міській бібліотеці імені М.Л.Кропивницького відбувся ІІ міський фестиваль “STEM – освіта 2019” провідною ідеєю якого є об’єднання та демонстрація найбільш ефективних напрацювань закладів середньої та позашкільної освіти у сфері STEM. Захід пройшов у атмосфері доброзичливості, креативності і командної роботи, яку вдалося створити організатору і натхненнику фестивалю, методисту НМЦ Лариса Мазуркевич
Учні МЗОШ#7 з задоволенням долучились до роботи та продемонстрували результати своїх досліджень. Денисов Родіон презентував пристрій, що дозволяє візуалізувати тривимірні ефекти голограми.
Мария Лабазова показала дослід, який доводить, що жири у молоці розчиняються під дією лугів мийних засобів (кольорова реакція з харчовими барвниками).Поштаренко Маргарита за допомогою різних реактивів продемонструвала, як можна виявити штучні барвники у фруктових соках. Рачков Микола презентував власноруч виготовлений дистилятор води, перетворювач різних видів енергії та моделі фізичних приладів.
Дякуємо Юрковій Дар’ї Сергіївні та Серхівановій Валентині Федорівні за цікаві ідеї і пропозиції, за уважність і відповідальність та творчий підхід до справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *