Міжнародний семінар стейкхолдерів до #BEACTIVE DAY 2023

Шановні колеги, з нагоди проведення в Україні #BEACTIVE DAY – найбільшої щорічної події з фітнесу та фізичної активності, запрошуємо вас долучитися до навчальних заходів з підвищення кваліфікації та власне активностей #BEACTIVE  DAY 2023 від ГО UkraineActive.
Підвищення кваліфікації:
8 вересня 2023 року о 15:00 або 15 вересня 2023 року о 14:00 відбудеться Міжнародний семінар стейкхолдерів до #BEACTIVE  DAY 2023. Участь у заході безоплатна. Попередня реєстрація учасників за покликанням: https://forms.gle/KGz6mGQNZPZydT8g9  
Організаторами семінару з підвищення кваліфікації є ГО «Ukraine Active», яка здійснює діяльність з підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників у відповідності до п. 9, Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 800 (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/800-2019-%D0%BF#Text ).
За результатами навчання учасник/учасниця мають змогу отримати сертифікат про підвищення кваліфікації на 0,6 години/0,2 ЄКТС за темою: «Європейські інноваційні практики фізкультурно-оздоровчої діяльності для закладу освіти» після сплати 150 грн на розрахунковий рахунок (реквізити буде надіслано за вашим бажанням після реєстрації).
Посилання на Міжнародний семінар стейкхолдерів до #BEACTIVE  DAY 2023:
ZOOM:
Ідентифікатор конференції 812 6300 4938
Код доступу: 1111
Активності:
1. 22-23 вересня 2023 року святкуймо #BEACTIVE  DAY в Україні.  Під девізом «Будь активним! / #BEACTIVE» в закладі освіти проводяться будь-які фізичні активності із масовим залученням учнів, як в офлайн так і в онлайн режимі (скріншоти та відео онлайн уроків, активностей, відео виконання вправ, як особисто так і з друзями). Відео та фото активностей працівниками закладу освіти, самими учнями викладаються в своїх акаунтах соціальних мереж  Instagram та Facebook з хештегами:  #beactiveday  #ua_active #europe_active #actforhealth #imzo #sportmoncom + унікальний хештег закладу освіти #beactive, а також додавши теги: @ua_active @europe_active @Українсько-швейцарський проєкт Діємо для здоров’я.
Учасники  #BEACTIVE  DAY 2023 в Україні отримають сертифікати європейської події найактивніших закладів освіти.
2. Станьте учасником спеціального челенджу! #BEACTIVE DAY 2023 має на меті привернути увагу людей літнього віку до фізичної активності. Запросіть учнів та учениць вашого закладу освіти позайматися зі своїми бабусями та дідусями будь-якими фізичними вправами, здійснити прогулянку, покататися на велосипеді, виконати вправи йоги тощо. Відео та фото виконання вправ, активностей разом, самими учнями або працівниками закладу освіти слід викладати в своїх акаунтах соціальних мереж  Instagram та Facebook з хештегами: #beactive4all #beactiveday  #ua_active #europe_active #actforhealth #imzo #sportmoncom + унікальний хештег закладу освіти #beactive, а також додавши теги: @ua_active @europe_active @Українсько-швейцарський проєкт Діємо для здоров’я.
Серед учасників челенджу рандомно будуть розіграні подарунки від українсько-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».
#BEACTIVE DAY 2023 в Україні проводиться за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.  Організатором заходів є ГО UkraineActive за підтримки українсько-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».
Довідки за телефоном: +380677566552 Андрій Анатолійович Боляк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *