Вітаємо із традиційним вересневим святом першого дзвоника

Дорогі діти, учителі, батьки!

Щиро вітаємо всіх вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації.  Це свято, насамперед, тих, хто вперше у житті переступає поріг школи та тих, хто щоденно віддає їм свої знання і тепло сердець, навчає й виховує.

Дорогі школярі, нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Пам’ятайте, що знання – це сила, сила творіння й добра, суспільної злагоди та поступу. Вони, мов чисте повітря й життєдайна енергія сонця, необхідні нам для будівництва держави. Нехай зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ учителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати, а й основам великої науки – ЖИТТЯ.

Слова щирої вдячності вам, дорогі колеги, за самовіддану працю, за сумлінне виконання відповідальної місії ВЧИТЕЛЯ, адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави! Дякуємо вам за стійкість духу, за вашу незламність та відданість покликанню. Зичимо всім міцного здоров’я, натхнення та творчих злетів.

З початком нового навчального року! Нехай він буде ПЕРЕМОЖНИМ, МИРНИМ, УСПІШНИМ!

 З повагою та найкращими побажаннями.

Колектив Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *