Професійне вигорання у педагогів під час війни

Українські діти по-різному проживають досвід війни. Хтось евакуювався за кордон, а хтось залишився в Україні, інші стали переселенцями всередині країни. У таких умовах дітям необхідна особлива увага та підтримка. Наслідки війни – це виклики, які потребують нових навичок від кожного з нас уже зараз.

Щоб допомогти дітям, які постраждали від війни, в Україні запустили ініціативу «Стаємо сильнішими разом!». Вона спрямована на вчителів, керівників закладів освіти, шкільних психологів, батьків, голів територіальних громад і працівників органів управління освітою. А головне – на кожну українську дитину.

Професійне вигорання у педагогів під час війни – тема восьмого вебінару в межах ініціативи «Стаємо сильнішими разом!». Його проведуть у вівторок, 20 червня 2023 року, о 14:00.

В умовах сьогодення, коли триває війна, ми потребуємо психологічної підтримки. Постійний стрес, невизначеність, спроби адаптувати життя до нових обставин, а в додачу буденні справи – більшість впізнає себе з такого опису. Вчителі – не виняток.

У такому разі уникнути синдром «професійне вигорання» все важче. Тож на вебінарі з Оленою Солнцевою, експерткою проєкту DECIDE, поговоримо про аспекти профвигорання та як збільшити внутрішній потенціал і рівень життєстійкості педагога.

Зокрема, плануємо: * розглянути особливості професійного вигорання та стресу; * з’ясувати їхню структурну природу та вплив на психічне здоров’я.

На вебінарі від психологині також дізнаємося, як використовувати «гнучку» саморегуляцію поведінки та її можливість контролювати свою працездатність, приймати рішення, мати можливість вибудовувати і підтримувати спілкування та продовжувати діяльність всупереч різним обставинам і викликам.

Є додаткові запитання? Колеги, залишайте їх, будь ласка, у цій же формі.

Вебінар: Професійне вигорання у педагогів під час війни

Дата і час: 20 червня 2023 року, 14:00

Спікерка: Олена Солнцева, експертка проєкту DECIDE

Долучайтеся до нашої Fb-спільноти для вчителів і керівників шкіл:

https://www.facebook.com/groups/doccuinua
Сайт: https://www.together.decide.in.ua/ [1]

Ініціативу «Стаємо сильнішими разом!» реалізує проєкт швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» спільно з Офісом Уповноваженого ВРУ з прав людини, Міністерством освіти і науки України, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та Всеукраїнською Асоціацією ОТГ

Ми надішлемо вам посилання на вебінар на вказану електронну пошту. Будь ласка, під час реєстрації вказуйте коректну е-адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді посилання потрапляють саме туди_

Всеукраїнська Асоціація ОТГ 01133, м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, офіс 500

тел.+380689141735,

е-mail: [email protected]

Website: www.hromady.org 

Facebook: https://www.facebook.com/LSGA.ATC/

Telegram: https://t.me/aotgnews

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *