Відбулася нарада для бібліотечної спільноти ЗЗСО міста

07.06.2023 р. у «Цифровому навчальному центрі (англ. Digital Learning Center (DLC) для вчителів», який розташовано у міському Будинку вчителя, відбулася нарада для бібліотечної спільноти ЗЗСО міста.

Учасники заходу ознайомилися з історією створення центру, його локаціями та послугами. У ході спілкування виникало багато питань та пропозицій, як зі сторони бібліотекарів так і координатора центру Світлани Миколаївни Плевак, а саме, як з користю використовувати простір центру саме для бібліотечної спільноти, як проводити практичні заняття з оволодіння цифровими технологіями, як бути в курсі подій, що відбуваються в центрі та багато іншого.

Коли схлинув потік емоцій і вражень від офлайн зустрічі, учасники заходу перейшли до обговорення питань, пов’язаних суто з бібліотечною роботою, а саме: забезпечення учасників освітнього процесу підручниками та навчальними посібниками на новий навчальний рік. Консультант ЦПРПП, Пономаренко Світлана Євгенівна, ознайомила присутніх з особливостями проведення інвентаризації фонду підручників, ознайомила учасників конференції із практикою застосування в шкільних бібліотеках Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України щодо  актуалізації бібліотечних фондів у зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *