Зі святом Останнього дзвоника!

Шановні колеги, учні, батьки!

Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника!

Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу та початок літніх канікул. Бажаємо учням молодших та середніх класів гарно і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

Для наших випускників 2023 року ця подія – одна з найбільш знаменних. Начебто зовсім недавно вони боязко і невпевнено увійшли в перший клас і у них все було попереду. А сьогодні, дорогі випускники, шкільний дзвінок для Вас пролунає востаннє і покличе в нове, самостійне, доросле життя.

У Вас попереду вибір професійного шляху, прийняття важливих і відповідальних рішень. Віримо, що вступите Ви на цей шлях достойно. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою вона стане. Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть Вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності.

Сердечно дякуємо Вам, шановні колеги, за самовіддану працю, за турботу і знання, які Ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Щиро зичимо, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав Ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром.

 Вітаємо і батьків сьогоднішніх випускників, які разом із своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи їхнім успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину. Нехай же Ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги..

Бажаємо усім миру, перемоги, міцного здоров’я, особистих успіхів та професійних здобутків, реалізації задумів і творчих планів, побільше оптимізму, натхнення та наполегливості.

З найкращими побажаннями колектив фахівців ЦПРПП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *