Триває конкурс на грантову підтримку для студентів та школярів українських вузів

Триває конкурс на грантову підтримку для студентів та школярів українських вузів. Заздалегідь приносимо вибачення, якщо інформацію вже розмістили, та ми повторно надіслати повідомлення.
Розмістіть, будь ласка, новину про нього на сайті, якщо ще не розмістили, щоб якомога більше людей дізналися про нього!
МИ САМІ ТВОРИМО СВОЄ МАЙБУТНЄ
Компанія “SEO.UA” – один з лідерів з комплексного просування сайтів оголошує про початок конкурсу для учнів та студентів українських навчальних закладів. Цей конкурс має назву: “Ми самі творимо своє майбутнє”. Переможець конкурсу отримає стипендію у розмірі 20000 гривень! 
Наша мета: допомогти розвитку суспільно активної молоді, яка поєднуватиме в собі високу професійну компетентність, культурну ерудицію, духовність, моральність і особисту відповідальність. Вже завтра майбутнє опиниться в руках молодих людей, тому ми прагнемо допомогти їм у визначенні вектору свого розвитку, щоб наша країна мала світле майбутнє. 
Якщо ти громадянин України, навчаєшся у українському навчальному закладі, тоді мерщій обирай тему та пиши свою конкурсну роботу. Важливо встигнути надіслати роботу до 22.06.2023 року на електронну адресу: [email protected]. З прикладами статей, оформленням та стилістикою можна ознайомитись в блозі компанії: https://seo.ua/uk/blog
Теми для статей, та всі деталі проведення конкурсу зазначенні на сторінці гранту: https://seo.ua/uk/scholarship
Бажаємо успіхів у житті та наснаги у навчанні! 
Слава Україні!  
Від імені благодійного руху дякую Вам за підтримку. 
Тримаймося, Єднаймося, Слава Україні!
 
З повагою, Ілля Олійник! -керівник проєкту. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *