Онлайн-тренінг «Психологічна профілактика особистісного стану в умовах війни»

12.05.2023 Центром професійного розвитку педагогічних працівників спільно з Міжнародним класичним університетом ім. П. Орлика в рамках реалізації міського проєкту  «Науковці – педагогам» для керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти проведено онлайн-тренінг «Психологічна профілактика особистісного стану в умовах війни».

Заступником директора ЦПРПП Ганною Деркач акцентовано увагу на необхідності володіння арсеналом методик, технік само-та взаємодопомоги у стресових, кризових та надзвичайних ситуаціях.

Спікер заходу, доктор психологічних наук, професор, ректор МКУ ім. П.Орлика Наталія Євдокимова запропонувала декілька практик щодо профілактики особистісного стану та надала практичні рекомендації стосовно подолання та виходу з ПТСР (посттравматичного стресового розладу).

Крім того, Наталією Олексіївною, яка є співавтором книги, було презентовано монографію «Діти і війна», анонсовано проведення безкоштовних курсів для керівників закладів освіти та наступних заходів для класних керівників і випускників -2023.

Тримаємо освітянський стрій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *