Анонс вебінару «Авторські методи, прийоми та технології навчання: поєднання нестандартних практик із крутими сервісами та застосунками»

Дата: 16 травня 2023 року
Час: 16:00
Місце проведення: ZOOM
Вартість: 70 грн

   ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА ВЕБІНАР

ПРО ВЕБІНАР

16 травня 2023 року о 16:00 Клуб територіальних громад «ЗНАЮ & ВМІЮ» проводить вебінар для освітян на тему «Авторські методи, прийоми та технології навчання: поєднання нестандартних практик із крутими сервісами та застосунками».

  • Сучасні життєві реалії загалом та освітні зокрема вимагають від кожного освітянина та освітянки орієнтуватися в інформаційному вирі.
  • Як провести цікавий урок / заняття в онлайн- / офлайн- / змішаному форматі?
  • Як стати не простим вчителем, а майстерним коучем-фасилітатором, який використовуватиме цікаві сервіси, програми та застосунки?
  • У нас і наших учнів – «кліпове мислення»! Як допомогти всім нам, візуалам, завдяки використанню авторських методів, прийомів і технологій навчання???
  • Про це та про багато-багато іншого ми з Вами практико-орієнтовано поговоримо під час проведення вебінару! Буде нестандартно!

«Гасло» вебінару: «Осучаснимо методи, прийоми та технології навчання – зробимо урок __/__ заняття цікавим та крутим!»._
Спікер

  • Людмила Салагуб

Докторка філософії, тренерка Всеукраїнського рівня, молодша наукова співробітниця лабораторії позашкільної освіти Інституту проблем виховання Національної академії педагогічних наук України, членкиня ГО «Центр освітніх ініціатив “Толока”», присвоєні кваліфікації: «Міжнародний керівник категорії «Б» у галузі освіти та науки (згідно з класифікацією «ЮНЕСКО»)» та «Міжнародний учитель / викладач».
Питання вебінару:

  • Авторські (нестандартні) практико орієнтовані методи, прийоми та технології навчання, що сприятимуть розвитку різних типів мислення на уроці (зокрема: проведення уроків / занять у нестандартних форматах, які передбачають спростування стереотипів / міфів тощо).
  • Особливі підходи в контексті візуалізації освітнього матеріалу (контенту): використання мемів, постерів, карикатур, робота з мотиваторами / демотиваторами тощо.
  • Реалізація інтеграції (наскрізності) під час проведення низки уроків / занять через роботу з текстовими, візуальними / аудіальними / аудіовізуальними об’єктами / джерелами інформації.
  • Розвиток аксіологічної компетентності (особливості толерантного та обґрунтованого висловлювання власної думки кожної особистістю) завдяки: доцільному груповому формату роботи (із використанням елементів проведення невеличких кількахвилинних турнірів; онлайн-мандрівок музеями «просто неба» тощо); розподіл обов’язків у групі, вироблення спільних правил роботи / інструкцій, зважаючи на принципи тайм-менеджменту.
  • Упровадження елементів медіаграмотності на кожному уроці.
  • Формування «soft skills» («гнучких» / «м’яких» навичок) у межах роботи з низкою онлайн-сервісів, застосунків та програм, які зроблять урок цікавим та незабутнім (онлайн-дошки, програми зі створення мудбордів, електронних книжок тощо; особливості конвертації документів тощо).
  • Організація ефективних онлайн- / офлайн-фідбеків (із залученням сучасних онлайн-сервісів та програм).

СЕРТИФІКАТ
Учасники вебінару мають змогу отримати сертифікат підвищення кваліфікації обсягом 4 години вартістю 170 грн. При оплаті сертифіката доступ до вебінару безкоштовний!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА ВЕБІНАР  

Сайт: vmiu.info Facebook: znau.vmiu Telegram: https://t.me/znayuvmiu +38 (050) 659-35-53 +38 (068) 659-35-53 Відділ технічної підтримки [email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *