ВЕБІНАР «ГЕНДЕРНА НЕРІВНІСТЬ В ОСВІТІ: ПРИЧИНИ, НАСЛІДКИ ТА ШЛЯХИ ПОДОЛАННЯ»

05 травня 2023 року о 15:00 Шведсько-український проєкт –«Підтримка децентралізації в Україні» (SALAR International) спільно зВсеукраїнською Асоціацією ОТГ проведуть вебінар на тему: «Гендерна нерівність восвіті: причини, наслідки та шляхи подолання».
Метою заходу є обміндосвідом, обговорення викликів забезпечення гендерної рівності в сфері освіти,пошук шляхів їх вирішення для якісного впровадження реформи освіти на місцевомурівні.
У вебінарі візьмутьучасть:

  • Юлія Савєльєва, експертка Шведсько-українського проекту“Підтримка децентралізації в Україні” на тему: “Гендерні проблемиосвіти мовою цифр і фактів”.
  • Борис Нікітішин, вихователь НВК №31 містаХмельницького, Хмельницька область на тему: “Професія вихователь.Подолання гендерних стереотипів – реалізація права на свободу вибору”.
  • Антон Атаманчук, вчитель початкових класів Київськагімназія №287, місто Київ, Київська область на тему: “Професія вчительпочаткових класів: відповідальний вибір чоловіка, який руйнує гендерністереотипи”.
  • Олександр Рудік, вчитель біології та основ здоров’яліцей №17 міста Житомир, Житомирської області на тему: “Професіявчитель: від виключень до правил”.
  • Андрій Олійник, директор школи №5 місто Кам’янськеДніпропетровська область на тему: “Побудова особистого бренду якінструмент подолання гендерних стереотипів в освіті”

Також участь у вебінарі братимуть експерти Шведсько-українського проекту “Підтримкадецентралізації в Україні”: Олег Фасоля, Айдер Сеїтосманов, Войтек Мархлевський,Інна Білик, керівники органів управління освітою, очільниці та очільникизакладів освіти, педагоги, фахівці ЦПРПП, методисти ІППО.

Для участі у вебінарі просимо зареєструватися занаступним посиланням:https://forms.gle/BUMdDxJz1a3ajA1D7

Крім того, трансляцію та запис вебінару можнабуде переглянути на сторінці проєкту у фейсбук: https://www.facebook.com/SALARInternational.org.ua, або на каналі в Youtube: https://www.youtube.com/@SALAR_International_UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *