Вебінар “Нові професійні ролі й завдання вчителя в контексті НУШ”

Шановні колеги!

20.04.23р. о 16.00 год відбудеться вебінар  “Нові професійні ролі й завдання вчителя в контексті НУШ”.

– Участь безоплатна

– Сертифікат про підвищення кваліфікації 3 годин/0,1 ЄКТС – 200 грн.
 
 
Якщо Ви вже подали заявку на участь, Вам було надіслано на електронну пошту лист з підтвердженням участі у вебінарі (лист може потрапити у папку “Спам”)!

Актуальність.

Реформування української освіти вимагає від учителів закладів загальної середньої освіти певних змін у процесі викладання свого предмету. Концепція Нової української школи визначає основні потреби сьогодення, а саме: “Потрібна система освіти, яка дозволить готувати кадри для інноваційної економіки та інформаційного суспільства”. Ця мета може бути досягнута, якщо вчитель буде виступати в ролі “педагога-організатора”: тобто замість передачі знань буде  організатором пошукового процесу (коучем, тьютором, помічником)”. Саме такі педагоги можуть виконати замовлення суспільства: підготувати конкурентоспроможних випускників, які знайдуть своє місце на ринку праці. 

Але маємо відмітити, що далеко не всі педагоги чітко розуміють, в чому особливість функцій учителя на сучасному етапі і як саме має трансформуватися роль вчителя, щоб в повній мірі задовольнити потреби учнівства. Курс “Нові професійні ролі і завдання вчителя в контексті НУШ” спрямований на те, щоб розширити теоретичні знання учасників тренінгу щодо ролі коуча, фасилітатора, тьютора в індивідуальній освітній траєкторії здобувачів освіти, та сформувати у педагогів компетентності, які дозволять використовувати сучасні освітні технології  в практичній діяльності. 

Після повної оплати заходу Вам буде надіслано:

1. Сертифікат про підвищення кваліфікації (3 год).

2. Презентацію з матеріалами.

3. Відеозапис трансляції вебінару.

Документи ТОВ «Академія Інноваційного розвитку освіти» (сертифікати, свідоцтва тощо), як суб’єкта підвищення кваліфікації, зараховуються у підвищення кваліфікації, оскільки вони повністю відповідають вимогам пункту 13 “Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників”, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України №800 від 21.08.2019 р., і набув чинності 03 вересня 2019 року.  
 
Особливі умови замовлення записів вебінарів (2020, 2021, 2022, 2023):
  • При замовленні 3-ох записів вебінарів, організаційний внесок становить 160 грн за один вебінар та відповідно сертифікат до нього. Тобто, записи 3-ох вебінарів коштуватиме 480 грн (-20 %)
  • При замовленні 5-ти записів вебінарів, організаційний внесок становить 150 грн за один вебінар та відповідно сертифікат до нього. Тобто, записи 5-ти вебінарів коштуватиме  750 грн (-25 %)
  • При замовленні 7-ми записів вебінарів, організаційний внесок становить 140 грн за один вебінар та відповідно сертифікат до нього. Тобто, записи 7-ми вебінарів коштуватиме  980 грн (-30 %)
  • При замовленні 10-ти записів вебінарів, організаційний внесок становить 130 грн за один вебінар та відповідно сертифікат до нього. Тобто, записи 10-ти вебінарів (30 год, кредит ЄКТС – 1) коштуватиме  1300 грн (-35 %)
Після кожного тематичного вебінару учасник отримує електронний сертифікат про підвищення кваліфікації. Після проходження десяти занять (вебінарів) за один календарний рік, що становить 30 год. кожний учасник отримує оригінальний сертифікат з мокрою печаткою Академії інноваційного розвитку освіти. 
Графік вебінарів: http://www.airo.com.ua/vebinary/
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! 

З найкращими побажаннями, оргкомітет «АІРо»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *