Міжнародна науково-практична конференція “Інноваційні технології в дошкільній освіті”

preschool-conference.com

Періодичність: один раз на рік (Квітень).

Проходить з 2018 року.

Засновник: Університет Григорія Сковорди в Переяславі.

ОрганізаторУніверситет Григорія Сковорди в Переяславі

Співорганізатори: Міністерство освіти і науки України (Відділ дошкільної освіти Директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти МОН України), Університет Григорія Сковороди в Переяславі (Кафедра психології і педагогіки дошкільної освіти), ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» (Відділ наукового та навчально-методичного забезпечення змісту дошкільної та початкової освіти в НУШ), ДУ «Український інститут розвитку освіти» (Відділення дошкільної та початкової освіти), Інститут проблем виховання НАПН України (Лабораторія дошкільної освіти і виховання)Інститут психології ім. Г.С. Костюка НАПН України (Лабораторія психології дошкільника)Інститут обдарованої дитини НАПН України, Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, Лієпайський університет (Латвія), Університет Докуз Ейлюль (Туреччина), Університет в ГданськуІнститут освіти (Республіка Польща).

Проблематика: теоретичні та прикладні аспекти дошкільної освіти. Більш детально Теми.

Мови видання збірника матеріалів конференції: англійська, українська, російська та мови країн Європейського Союзу.

Учасники конференціївикладачі закладів вищої освіти, закладів підвищення кваліфікації педагогічних працівників, фахівці центрів професійного розвитку педагогічних працівників, педагогічні працівники закладів дошкільної освіти, аспіранти, студенти, здобувачі наукових ступенів.

Відкритий доступ: Збірник наукових праць конференції дотримується політики відкритого доступу (open access). Усі статті розміщуються безстроково й безкоштовно відразу після виходу Збірника наукових публікацій. Повнотекстовий доступ в режимі реального часу до наукових матеріалів конференції представлений на офіційному сайті Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології в дошкільній освіті» в розділі Матеріали.

Ліцензійні умови: автори зберігають авторське право, а також надають право Збірнику наукових матеріалів конференції публікувати оригінальні наукові праці, які містять результати експериментальних і теоретичних досліджень у галузі дошкільної освіти. Всі матеріали поширюється на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License International CC-BY. Користувачам дозволяється читати, завантажувати, копіювати, поширювати, друкувати, шукати або робити посилання на повні тексти наукових матеріалів, попередньо не запитуючи дозволу у видавця або автора.

Зазначене відповідає правилам Комітету з етики публікацій – Committee on Publication Ethics (COPE), Будапештської Декларації відкритого доступу до рецензованих наукових видань та наукових досліджень – Budapest Open Access Initiative (BOAI) та Берлінської Декларації про відкритий доступ до наукових і гуманітарних знань – Berlin Declaration on Open Access to Knowledge in the Sciences and Humanities.

Оргкомітетом та Редакцією збірника наукових праць конференції вжито заходів для забезпечення високих етичних та професійних стандартів, заснованих на Принципах прозорості і кращої практики наукових публікацій, та дотримання публікаційної етики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *