Конкурс з протидії платіжному шахрайству

Шановні колеги, засвідчуємо Вам свою повагу та звертаємося з пропозицією щодо співпраці в межах проведення освітніх заходів на тему платіжної безпеки в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії НБУ з протидії платіжному шахрайству “Шахрай Гудбай”.

Мета заходів: підвищити рівень знань дітей та молоді з платіжної безпеки. Із 3 квітня до 14 травня 2023 року Національний банк України разом із партнерами проводить Марафон амбасадорів кампанії “Шахрай Гудбай” для педагогів, конкурс “Платіжна безпека в коміксах” для студентів та конкурс відеоробіт про платіжне шахрайство “PaySafe” для учнів та студентів. Марафон амбасадорів кампанії “Шахрай Гудбай” – це освітній проєкт для педагогів, які підвищують рівень знань дітей та молоді з платіжної безпеки. Амбасадори кампанії “Шахрай Гудбай” – це освітяни, які проводять освітні заходи на основі розроблених Національним банком України освітніх матеріалів та протидіють платіжному шахрайству. Амбасадором кампанії може стати педагог, бібліотекар, працівник закладу шкільної, позашкільної, професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти. Термін проведення: з 3 квітня до 14 травня 2023 року. Призи для переможців: 5 переможців Марафону отримають подарунки від партнерів проєкту: брендовані худі, еко-сумки, чашки. Навчальні заклади, які представляють амбасадори, отримають кубки переможців та сертифікати на купівлю електронної техніки на суму 7 000 грн. Також учасники Марафону амбасадорів кампанії “Шахрай Гудбай” отримають електронні сертифікати про участь від Національного банку України.

Детальніше про Марафон: https://promo.bank.gov.ua/marathon-stopfraud/

Конкурс “Платіжна безпека в коміксах” – це освітня ініціатива, під час якої студенти створюють комікс на тему платіжної безпеки за допомогою інструментів на основі штучного інтелекту: чат-боту ChatGPT та генератора зображень Midjourney.

Термін проведення: з 3 до 30 квітня 2023 року. Призи для переможців: переможці конкурсу, які посядуть 1-5 місце отримають сертифікати на купівлю електронної техніки на суму 7 000 грн.

Переможці конкурсу, які посядуть 6-10 місце отримають: брендовані худі, еко-сумки, чашки, блокноти, магніти, наклейки.

Детальніше про конкурс: https://promo.bank.gov.ua/marathon-stopfraud/#comics

КОНКУРС ВІДЕОРОБІТ ПРО ПЛАТІЖНЕ ШАХРАЙСТВО “PAYSAFE” – ЦЕ ОСВІТНЯ ІНІЦІАТИВА, ПІД ЧАС ЯКОЇ УЧНІ ТА СТУДЕНТИ СТВОРЮЮТЬ ВІДЕО НА БАЗІ ПОШИРЕНИХ СЦЕНАРІЇВ ПЛАТІЖНОГО ШАХРАЙСТВА.

Умови конкурсу: зняти коротке відео (до 5 хв.) за сценарієм шахрайства. У конкурсі можуть брати участь учні та студенти віком від 11 до 21 року.

Термін проведення: з 3 до 30 квітня 2023 року.Призи для переможців: команда, яка посяде 1 місце, отримає один сертифікат на купівлю електронної техніки на суму 15 000 грн. Всього буде визначено 7 команд переможців.Повний перелік призів зазначено в умовах участі в конкурсі.

Детальніше про конкурс: https://promo.bank.gov.ua/marathon-stopfraud/#video

Для участі в заходах необхідно зареєструватися. Форми реєстрації, освітні матеріали для проведення заходів, детальні умови участі в Марафоні та конкурсах на сайті проєкту: https://promo.bank.gov.ua/marathon-stopfraud/. Організатором заходів є Національний банк України. Ураховуючи вищезазначене, просимо Вас підтримати наші заходи в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії НБУ з протидії платіжному шахрайству “Шахрай Гудбай”, проінформувати про них заклади освіти. Участь у заходах можуть брати заклади шкільної, позашкільної освіти; заклади професійної, фахової передвищої та вищої освіти. Якщо у вас виникли запитання, пишіть на пошту: [email protected].

Сподіваємося на плідну співпрацю! СЛАВА УКРАЇНІ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *