Посібник, на основі якого було створено тренінг “Коли світ на межі змін: Школа чутлива до психічного здоров’я”

Друзі, радо представляємо вам посібник, на основі якого було створено наш тренінг “Коли світ на межі змін: Школа чутлива до психічного здоров’я”.
Знаємо, що багато з вас хотіли потрапити на цей тренінг. Наразі у вас є можливість завантажити матеріали даної програми і використовувати їх у своїй роботі  
У посібнику ви можете ознайомитись з концепцією школи, чутливої до психічного здоров’я та отримаєте алгоритм її створення. Дізнаєтесь про принципи та компоненти піраміди психічного здоров’я.
 
Отримаєте інструменти для планування заходів щодо промоції психічного здоров’я у навчальних закладах. Навчитесь запроваджувати травма-інформований підхід у практику роботи школи, розвивати резильєнтності на уроках.
Дізнаєтесь про поширені психічні розлади та першу психологічну допомогу тощо.
 
Посібник був створений у плідній співпраці вчителів та дитячих психологів. Він базується на Концепція школи, чутливої до психічного здоров‘я, створеної Психічне здоров’я для України     
 
Посібник «Коли світ на межі змін: школа, чутлива до психічного здоровʼя»  розроблений Громадською організацією «ГО ГЛОБАЛ» у межах проєкту гуманітарного реагування, що впроваджується в Україні міжнародною неурядовою організацією Finn Church Aid (FCA).
 
У цьому посібнику використано напрацювання проєкту “Психічне здоровʼя для України“, а саме, “Концепція школи, чутливої до психічного здоров‘я“, “Універсальний тренінг з психічного здоров‘я” та “Медіагайд з психічного здоров’я“. Ознайомитися із цими матеріалами можна за цим посиланням: www.mh4u.in.ua. Проект “Психічне здоровʼя для України” не несе відповідальності за зміст цього посібника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *