Дистанційний курс “Формування ключових компетентностей учителя, необхідних для успішного проходження сертифікації”

Під’єднатися до конференції Zoom  (28.03 о 17.00 год)
https://us04web.zoom.us/j/7621957274?pwd=Um0wU3pEcGdCYUpQRW1ERWM4QkJHUT09
Ідентифікатор конференції: 762 195 7274
Код доступа: 1111

Подати заявку 

Короткий опис курсуНУШ – це підхід до навчання, який передбачає не лише оволодіння дітьми певним обсягом знань, а й компетентнісну складову, уміння застосовувати набуті знання на практиці, розвиток соціально-емоційних м’яких навичок. Із самого початку сертифікація переслідувала дві мети: відшукати й мотивувати тих педагогів, які готові просувати реформу “Нова українська школа”, й об’єктивізувати процес оцінювання діяльності вчителів. Адже  в умовах гуманізації освіти реальна теорія і технологія масового навчання повинна бути направлена на формування сильної особистості, здатної жити й працювати у світі, що безперервно зазнає змін, здатної сміливо розробляти власну стратегію поведінки, здійснювати моральний вибір і нести за нього відповідальність, – тобто такої особистості, яка спроможна саморозвиватися і самореалізуватися.  Виникає гостра необхідність у формуванні готовності суб’єктів освітнього простору визнавати та впроваджувати  технології, мета яких – отримати необхідні знання, уміння та навчитися  використовувати отримані знання у повсякденному житті.

Тривалість/обсяг:   30 годин (1 кредит ЄКТС).

Форма підвищення кваліфікації: дистанційна.

Режим навчання – три 1,5-годинні онлайн-консультації з викладачем за змістом кожного модуля у вечірній час (з 18.00).  Також передбачається запис консультацій, які можна буде переглянути та опрацювати учаснику у зручний для нього час.

Програма складається з ІІІ модулів, кожен з яких містить уроки з теоретичним матеріалом, записи вебінарів тренера, завдання для практичного закріплення.  Матеріал розташований у Google Classroom. Між модулями заплановано групові або індивідуальні консультації з тренером у вебінарній кімнаті на платформі Zoom.

Відеоконференції будуть проходити на сервісі Zoom, для завдань використовуватиметься вебсервіс Google Classroom. В учасника обов’язково має бути зареєстрована пошта @gmail.com

Перший вебінар  – безкоштовний.

Тривалість навчання – 3 тижні

Терміни навчання – 28.03-17.04.23р.

Подати заявку 

Тренер курсів – Юрченко Оксана Михайлівнакандидат педагогічних наук, заступник директора з НВР Конотопської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 Конотопської міської ради Сумської обл., учитель початкових класів.

Сертифікований тренер НУШ та науково-педагогічного проєкту “Інтелект України”.

Детальніше про курс на сайті Академії: https://www.airo.com.ua/formuvannya-klyuchovih-kompetentnostej-uchitelya-neobhidnih-dlya-uspishnogo-prohodzhennya-sertifikaczi%d1%97/

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! 

З найкращими побажаннями, оргкомітет «АІРо»

тел(066) 202-77-17

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *