Стартує Всеукраїнський чемпіонат «ЗНО BOT Challenge»

Стартує Всеукраїнський чемпіонат «ЗНО BOT Challenge», у якому школярі мають шанс отримати цінний подарунок та гарно підготуватися до НМТ за допомогою чат-ботів! Воєнний стан значно впливає на школярів випускних класів, які готуються до складання НМТ.

На жаль, значна кількість закладів шкільної освіти працює онлайн або зі значними обмеженнями, що стає на заваді якісної підготовки школярів до НМТ.

Щоб розв’язати цю проблему, Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця оголошує старт Всеукраїнського чемпіонату «ЗНО BOT Challenge» у чат-боті в додатку Telegram з таких предметів: Математика https://t.me/HNEU_ZNO_math_bot Історія України https://t.me/HNEU_ZNO_history_bot Українська мова та література https://t.me/zno_ukr_hneu_bot

За умовами чемпіонату учасники (учні 9-11 класів) мають вирішувати завдання з програми підготовки до НМТ, які надсилає бот, та отримувати бали.

Старт ЗНО BOT Challenge: 20 березня о 12.00

Фініш: 26 травня о 12.00

Вирішальними будуть результати турнірної таблиці станом на 12.00 год 26 травня 2023 року.

Перші 3 учасники – переможці в боті з математики (за рейтингом) отримають планшети Apple iPad. Для решти учасників організатори чемпіонату передбачили спеціальні номінації та призи.

Про бот: «Підготовка до НМТ виходить на фінішну пряму, теорія вивчена, тому необхідно практикуватися у вирішенні більшої кількості завдань та надати додаткову мотивацію школярам для старанної підготовки. Учитель математики, історії України або української мови та літератури не зможе з учнями годинами віршувати завдання, а бот працює цілодобово та миттєво дає відповідь, чи правильно вирішене завдання. Саме для заохочення школярів не боятися іспиту з математики та краще підготуватися ми зробили цей чемпіонат, а круті подарунки є сильною мотивацією. Цифри та факти про чемпіонат «ЗНО математика BOT Challenge»: уже п’ятий рік поспіль Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця оголошує Всеукраїнське змагання “ЗНО BOT Challenge” з математики, історії України, української мови та літератури.

За перший рік створення боту з математики ним скористалися 1400 школярів, у 2020 році – 14118 осіб, тобто практично кожен 10-ий з тих, хто складав математику в цьому році. У 2021 році бот допоміг підготуватися 19750 учасникам, тоді як 2022 рік став абсолютним рекордсменом, адже кількість людей, яких об’єднав «ЗНО Математика BOT Challenge», склала більше 28600 зі всієї України. Вручення подарунків переможцям минулих років: Переможці 2022 року «ЗНО BOT Challenge» з математики https://www.youtube.com/watch?v=a8LHj5QewDg 

Переможці 2021 року «ЗНО BOT Challenge» з математики https://www.youtube.com/watch?v=vVizhJhoooc

Переможці 2020 року «ЗНО BOT Challenge» з математики https://www.youtube.com/watch?v=FQcydOs7TKg

Переможці 2019 року «ЗНО BOT Challenge» з математики https://www.youtube.com/watch?v=QXpnc4BEPyk

Прес-служба ХНЕУ імені Семена Кузнеця




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *