Конкурс підручників для 6 класу

Розпочався Конкурс відбору підручників для 6 класу закладів загальної середньої освіти (наказ МОН України №1167 від 23.12.2022).

За результатами І етапу Конкурсу конкурсні комісії ухвалили рішення про доцільність надання грифа «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» усім нашим підручникам і допуск до ІІ етапу конкурсного відбору підручників для 6 класу. Тепер ви можете ознайомитися з електронними версіями підручників для 6 класу видавництва «Навчальна книга – Богдан» на сайті видавництва bohdan-books.com/edu6

Усі підручники видавництва «Навчальна книга – Богдан» мають безкоштовні електронні додатки та забезпечені відповідними навчально-методичними комплектами. Кожен учитель, який вибере підручники видавництва «Навчальна книга – Богдан», отримає календарне планування та конспекти уроків безкоштовно.

Із 15 до 24 березня 2023 ІМЗО організовує проведення онлайн- презентацій учасниками Конкурсу авторських концепцій їхніх підручників, які ви можете переглянути тут: https://www.youtube.com/

Із 27 березня по 3 квітня 2023 року ознайомлюйтесь та обирайте підручники для 1 класу за фрагментами електронних версій оригінал-макетів в Електронній бібліотеці ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» за посиланням lib.imzo.gov.ua у розділі «Конкурс підручників». Тепер саме від вас, учителів, залежить, за якими підручниками будуть навчатися учні шостих класів.

Інтернет-магазин «НК Богдан» 46018, м. Тернопіль, А/С 529

(0352) 51-97-97,

(067) 350-18-70

[email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *