Стартує з 1 квітня 2023 року тематичний курс професійного удосконалення

«ВИКОРИСТАННЯ ПОТЕНЦІЙНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ РУХОВОЇ СФЕРИ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ТА КОРЕКЦІЇ МОТОРНО-ПСИХО-МОВЛЕННЄВОГО РОЗВИТКУ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ».
Для кого: логопедів, дефектологів, психологів, вихователів, реабілітологів, ерготерапевтів, інструкторів з фізичної культури, студентів, а також батьків дітей з особливими освітніми потребами.
Спікер: професор кафедри прикладної психології та логопедії Бердянського державного педагогічного університету, доктор педагогічних наук, професор Єфименко Микола Миколайович.
Цей курс розрахований на 5 вебінарів, один вебінар на місяць.
Теми вебінарів:
  • Вебінар №1 (2 години). «ІННОВАЦІЙНА МЕТОДИКА (ТРЕНАЖЕР) «СТУПАЛКИ-ЛОГОС» ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ТА КОРЕКЦІЇ МОТОРНО-ПСИХО-МОВЛЕННЄВОГО РОЗВИТКУ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ» (автори: М. М. Єфименко, М. Д. Мога)
  • Вебінар №2 (2 години). «ІННОВАЦІЙНА МЕТОДИКА М. М. ЄФИМЕНКА – СІНХРОНІЗАЦІЯ РУХОВО-МОВЛЕННЄВИХ КООРДИНАЦІЙ (СРМК) – ОСНОВА ПОЛІПШЕННЯ ВИЩОЇ НЕРВОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ»
  • Вебінар №3 **(2 години). «ПЕДАГОГІЧНА ПАЛЬМІСТРІЯ (НАУКА ПРО РУКУ, КИСТЬ) В КОРЕКЦІЙНІЙ ПЕДАГОГІЦІ: ДІАГНОСТИКА ТА КОРЕКЦІЯ ПСИХОФІЗИЧНОГО РОЗВИТКУ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ»
  • Вебінар №4 **(2 години). «ДІАГНОСТИКА, РОЗВИТОК ТА КОРЕКЦІЯ КИСТЬОВИХ ФУНКЦІЙ – ФУНДАМЕНТ ПОТУЖНОГО ПОЛІПШЕННЯ МОЗКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДОШКІЛЬНИКІВ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ»
  • Вебінар №5 (2 години). «КОМПЛЕКСНЕ ВИКОРИСТАННЯ ЗНАЧНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ФІЗИЧНОГО РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ ЇХНЬОГО ПСИХОМОВЛЕННЄВОГО РОЗВИТКУ (8 КОРЕКЦІЙНИХ БЛОКІВ)».
Ступалки-ЛОГОС – це спеціальні пристосування для кистьового захоплення, що використовуються при упорах лежачи, повзанні та вправах сидячи. Вони стимулюють формування основних кистьових функцій. Сприяють дозріванню нейронних структур головного мозку і поліпшують мовленнєвий розвиток дитини.
Вартість одного вебінару 315 грн ( весь курс із 5 вебінарів 1575 грн). Оплачувати можна як за кожний окремо вебінар, так і за повний курс. Сертифікат та запис буде до кожного вебінару.
Реєстрація за посиланням:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *