Навчання у проєкті «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення основних потреб та потреб захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їх сімей в Україні»

Протягом 2-х днів (28.02. та 01.03.2023) для фахівців психологічної служби закладів освіти міста Миколаїв у співпраці з Save the Children, донор NAF організовано навчання у проєкті «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення основних потреб та потреб захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їх сімей в Україні».

На тренінгу учасниці ознайомилися з ефективними техніками та підходами PFA Well-being. Крім корисної інформації та практичних інструментів, якими щедро ділилися тренери: Тетяна Трушевська, MHPSS Coordinator Save the Children та Ольга Боринська, MHPSS Officer Save the Children, отримали приємних подарунків для роботи від проекта…

Враження Інни Тьопенко, практичного психолога Миколаївського класичного ліцею «Два дні інтенсивної роботи на тренінгу пролетіли, як одна мить, багато структурованої та важливої інформації, розуміючі та підтримуючі тренери, позитивна атмосфера, суперкоманда – дякую, колежаночки. Вже хочеться спробувати в дії гру-тренінг «Матриця оратор Лайт» та вправи з розвитку навичок турботи про себе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *